måndag 7 april 2008

Lite gott och blandat!

onsdag, mars 12, 2008 @ 14:06

Snart blir Liam 4 månader, stor kille jue, Gud va tiden har gått fort alltså, men känns som om Liam har funnits hur länge som helst.

Och det rullar på här.. Liam har lärt sig dom senaste veckorna att hålla leksaker ordentligt, leksaker som tex bitring, små gosedjur osv han älskar att ta ut nappen ur mun och sen sätta in den igen, nappar med "ring" tycker han om att skaka på, tex Lundmyr of Sweden napparna låter ju när man skakar lite på dom, ringen slår imot, är ju inte samma plast som på andra (gah orka förklara ni vet nog hur jag menar) men dom napparna leker han bara med han gillar inte att använda dom.

Liam har även fått smaka/slicka på banan och det gillade han verkligen när jag tog bort bananen fick han jättestora ögon som verkligen bad om mer hehe dock så gillade inte pappan att jag låtit han smaka, han tycker vi ska vänta tills Liam är ca: 6 månader, (dvs om Liam klarar sig på bara bröstmjölk tills dess) han är så orolig om allt och ingenting hehe (första barnet för honom) men men.. vi ska på mammagrupp på fredag igen och då är det smakisar som gäller och jag kan ju inte låta Liam titta på när alla andra barnen får smaka.

Har även köpt en ny Bumbostol till Liam som han älskar, dock blir det bara korta stunder i den stolen då han är så liten än (bild på sötnosen i bumbostolen finns på hemsidan) men den gillar han, va ett bra köp.

Och sen igår har Liam försökt ta sig upp på knä när han ligger på mage, dags att börja försöka krypa kanske? Att ta sig framåt har han kunnat ett tag (speciellt i sängen) liknar ålande, men i sängen är du ju mycket lättare att "åla" sig framåt än på golv, får se om ett par dagar- nån vecka om det blivit nåt krypliknade sätt att ta sig framåt.

jahopp mer då.. inte så mycket ska iväg och handla lite sen, ska göra bakelser imorgon som ska med till Björnlunda, vi ska tillbringa helgen där hos ett par goda vänner, blir nog blåbärssmak.. hmm.. passar blåbär ihop med Choco chips..?

Nehepp.. dags att kolla stora killens läxor om det behövs göras om, fast det brukar det inte behövas han har blivit såå grymt duktig, helt galet så stor skillnad från det han (inte) kunde från Larssons i Norrköping och vad han kan nu på så himla kort tid så har han lärt sig massor, från att inte kunna läsa till att kunna läsa på bara 2-3 veckor, säger då bara TACK Ia. (Ia är Robins fröken)

Neee NU ska jag kolla läxorna!





"Jag tävlar om byxor från Lundemyr (värde 169:-)på Robins Garderob http://robinsgarderob.blogspot.com/Coolaste barnkläderna i stan"

Inga kommentarer: