måndag 7 april 2008

Upptäcktsfärd och önskelista..

onsdag, mars 19, 2008 @ 09:42

Hej hopp! (Hemsidan uppdaterad kika in på Nytt)

Idag har lillen upptäckt sina fötter, han verkar tycka dom är väldigt intressanta, han ligger och tar sig på låret och sen vandrar han med handen från låret och ända ner till foten och klämmer och känner lite grann, tittar lite lustigt som om det vore nåt konstigt att han kan känna sina fötter. hehe.. ska se om jag kan fånga det på bild, men måste ju ske ganska snart innan han vänjer sig med att det sitter nåt i slutet på benen.

Och idag bär det även av till BVC med på systerbesök, ska bli skoj att mäta och väga, känns som om det var evigheter sen vi gjorde det sist, uj såg nu att det är ca 1 månad sen det vägdes och mätes sist, då är det ju inte konstigt att det känns sååå länge sen.

Hur är det annars med Liam.. jo han har gått och blivit snorig, första gången han är sjuk på det viset sen han föddes (han har dock varit magsjuk) så synd om honom.. han vaknar på natten och är ledsen får hoppas han blir bättre snart.

Annat.. jo jag har kollat in saker som jag/vi önskar oss till Liams 1årskalas.. hahaha är dock HELA 8 månader kvar tills han fyller 1 år.

Men här är iallafall ÖNSKELISTAN:

Presentkort (polarn, Lindex)
Pengar
Gunga
(Ikea RUSIG)
Barnbord + 2 stolar (träfärg eller i vitt)
Tripp-trapp stol
Potta
Soldräkt
Floaties, simstol, 0-1 år
Kulbana
(ikea)
Aktiveringsring (Fisher-Price)
Mätsticka
Plocklåda (Micki)
Skallra (BRIO) (redan fått)
Bultbräda (Micki)
Handdockor
Duplo
Doktorväska
Skaka och Pip Mus (Fisher-price)
Trä/plast stapel
Badvänner (Fisher-Price)
Brilliant Basics Stapelklossar (Fisher-price)
Mina första byggklossar (Micki)
Rutschkana att ha ute i trädgården (hos farmor)
Plasto Babygunga - Grön (till farmors tomt)
Sandlådesaker/vattensaker
Bobby Car (Fulda eller polis)
Personlig CDskiva
Sångpåse
Födelsedagståg i trä med siffror till (kanske inge kul för barnet men fint att ställa fram på bordet eller liknande på kalaset)
Den gröna barnkammarboken
Den silvriga barnkammarboken
Den röda barnkammarboken
Totte böckerna (Totte går ut, Totte är liten, Totte bygger, Totte leker med kisse, Totte och Malin, Totte badar, Totte städar, Totte bakar, Totte går till doktorn, Totte klär ut sig)
Dopbox (från www.kiddoz.se)

Önskar oss inga gosedjur (om det inte är från farbror Krille, som håller på med att samla alla Nalle phu med vänner i badrock)

Inga kommentarer: