måndag 7 april 2008

Kräks

lördag, mars 1, 2008 @ 08:19

Så himla typiskt.. har dop på söndag och lillkillen som ska döpas började må dåligt i torsdags, han kräks och har sig.. och är kinkig vill inte ens titta på sig själv i spegel som han anars älskar att göra, han börjar gråta när han såg sig själv. man såg verkligen hur dåligt han mådde i torsdags, han va helt kritvit i ansiktet och inte så jätte aktiv som han brukar vara, stackare.. kräks och kräks.. så sen i torsdags har jag fått matat han en gång i timmen för att han ska få i sig vätska och inte torka ut, fått hålla koll på kisseriet så att han kissar och det gör han iallafall.
Som tur är verkar han må bättre idag, han är inte vit i ansiktet, han är mer aktiv och jollrar, pratar och har sig, dock så har han kräkts en gång idag.. hoppas verkligen han blir mer bättre tills på söndag då dopet kommer vara, så att det inte blir jobbigt för han, men som sagt han är på bättringsvägen.

Ska snart hoppa in i duschen för att sen gå över till min mamma som jag bett om lite hjälp me dom "vanliga" tårtorna, ska fixa lite tårtbottnar, mousser som egentligen skulle gjorts igår, men kände att Liam va liiite mer viktigare än några sketna mousser, men som tur är kommer mousserna hinna bli kalla (innan dom ska vispas) innan det är dags att fixa tårtorna, ska garnera/fixa själva tårtorna ikväll, ska hinna åka till lokalen med och duka så slipper jag göra det imorgon och sen blir det en sväng ut till sambons mamma för att kolla in smörgåstårtorna.

nehe.. bäst att hoppa in i duschen..

Inga kommentarer: